Portfolio & contact Contrast Foto

Roland van Haastregt

@ work

Portfolio

Fotografie disciplines

modellenModellen portretPortret huwelijkHuwelijk zwangerschapZwangerschap
newbornNewborn podiaPodia motersportMotorsport zwartwitZwart Wit
Bekijk de rest
straatStraat landschapLandschap nachtNacht architectuurArchitectuur

 

 

Roland van Haastregt

Schrijven met licht is fotografie, mijn passie!

Ik ben Roland van Haastregt geboren in 1973 te Sassenheim. Als kleine jongen van 10 vond ik bij het grof vuil een oude Praktica MTL-3. Er bleek iets wat op een luchtbel leek tussen de lens elementen te zitten. Zo onbezonnen als ik was op die leeftijd besloot ik het objectief inclusief de lens elementen te demonteren. Niet denken aan de zeer fijne afstellingen die tussen de lens elementen in zaten. Na demontage de lens weer gemonteerd en besloot bij mijn ouders een rolletje van 12 opnamen te vragen om de camera te testen op werking en kwaliteit. Na het wachten van een week vol spanning naar de fotovakhandel gehold om de resultaten op te halen en te beoordelen. En wat bleek, de resultaten logen er niet om Een nieuwe hobby was geboren. Ik moest nog wel veel leren maar had vooral veel lol in het fotograferen!
Door de jaren heen heeft de hobby wat ups en downs gehad. Een aantal jaren geleden besloten om wat cursussen te volgen om de kwaliteit van mijn beelden verder op te schroeven. Ik heb een brede interesse qua fotografie, maar tijdens deze cursussen bleek dat ik steeds meer een mensen fotograaf bleek te zijn en raakte ik steeds meer geïnteresseerd in het werk van oude meesters zoals bijvoorbeeld Richard Avedon en Peter Lindbergh. Het geeft dan ook een heerlijk gevoel om samen met alle mensen van het team ideeën uit te werken om tot het gewenste beeld te komen. Daar naast hou ik nog graag bezig met podia fotografie. een lastige vorm van fotografie waar de licht omstandigheden vaak wisselend en erg lastig zijn. Het is constant schipperen tussen ISO waarde en sluitertijden. Ik leer nog elke dag bij!

Contact

Contact formulier

Heeft u vragen of opmerkingen? Stel ze gerust.

Copyright

Contrastfoto All rights reserved.

Geen enkel onderdeel van deze website mag comercieel gebruikt worden in welke vorm dan ook zonder toestemming van contrastfoto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


volg me via social media
     

 

Laatste Nieuws

Special box content ...Special box content ...
Special box content ...Special box content ...
Special box content ...Special box content ...
Special box content ...Special box content ...
Special box content ...Special box content ...

klik om te sluiten